Kun for 9. klasser

18.08.21
Oplev Malene Sølvsten fortælle om sin trilogi ”Ravnenes Hvisken”, hvor Vølvens Spådom pludselig bliver uhyggeligt aktuel og kommer til at spille en afgørende rolle for verdens fremtid.

”Ravnenes Hvisken” er en nordisk fantasy noir, hvor en række bestialske mord viser sig at hænge sammen med en urgammel profeti om verdens undergang.

17-årige Anne kan se hændelser i fortiden, og en nat genoplever hun et uhyggeligt gammelt mord. En rødhåret pige bliver myrdet og får skåret et runetegn i ryggen. Men kort efter begynder rødhårede piger at blive dræbt på egnen, og tegnet er på dem alle.

Pludselig er den lille by fuld af fremmede. De har mystiske kræfter, og de kredser om Anne, som ikke er vant til at have folk tæt på. Den asatroende Luna, den gudesmukke Mathias og den mystiske Varnar ønsker alle at hjælpe hende. Men er de venner eller fjender? Kan hun stole på sine følelser efter et helt liv alene?

En vil hun forelske sig i.
En vil blive hendes bedste ven.
En vil redde hendes liv.
Og en vil slå hende ihjel.

Find bogen på eReolen og eReolen GO!

Skynd jer at booke billetter, til onsdag d. 27. oktober 2021 - der er et begrænset antal pladser, så det er først til Mølle! Der er 2 foredrag at vælge imellem. Et er fra kl. 10-11 og det andet kl.12-13

Billetter bookes ved at skrive en mail til katvi@halsnaes.dk. Husk at oplyse antallet af elever i klassen.