Retshjælp

Brug Advokatvagtens gratis rethjælp

Nu kan alle borgere, der ønsker juridisk rådgivning, træffe Advokatvagten på Bibliotekerne i Frederiksværk og Hundested. Advokatvagten rådgiver om alle typer juridiske emner og kan vejlede om, hvordan man kommer videre med sin sag.

Advokatvagten er gratis for alle uanset indkomst, og det er muligt at modtage rådgivningen anonymt. Man skal ikke bestille tid, men møder blot op på den angivne tidspunkter.

Du kan træffe Advokatvagten på følgende tidspunkter:

Frederiksværk Bibliotek – Kulturkælderen
Torvet 41, Frederiksværk

Den 1. mandag i måneden fra kl. 15-17
v/advokat Jacob Berner Rue

Den 3. onsdag i måneden fra kl. 16.30-18
August Jørgensen Advokater
v/skiftende advokater

Halsnæs Medborgerhus og Bibliotek – Billedtårnet
Nørregade 61, Hundested

Den 1. tirsdag i måneden fra kl. 16:30-18

August Jørgensen Advokater
v/Lone Munk Jensen

OBS!! Det kan ske at en advokatvagte bliver aflyst eller flyttet.

Se her, om der er nogen aflysninger eller ændringer.

Gratis opslagsværker på nettet:

Bibliotekernes JURAPORT
Bibliotekernes online tilbud til dem, der har brug for hjælp til hverdagens juridiske spørgsmål.

Retsinformation
Her kan du søge i Folketingets dokumenter og i alle love og regler (bekendtgørelser, cirkulærer m.v.), der udstedes af danske ministerier og de centrale statslige myndigheder).

Ved spørgsmål kontakt: Bibliotekerne – tlf. 4778 4100 eller e-mail: bibliotek@halsnaes.dk