Ny låner

Bliv oprettet som låner!

Hvis du vil være låner hos os, har du to muligheder. Du kan oprette dig selv med dit nemID eller møde personligt op på bibliotekt og huske at medbringe dit sundhedskort (tidl. sygesikringsbevis).

Når du vil oprette dig selv med nemID, trykker du på Log ind på forsiden. Herefter trykker du på feltet "opret bruger" og kan derved oprette dig selv med dit nemID.

Ved personligt fremmøde, opretter vi dig som låner og du kan selv vælge om du vil bruge dit sundhedskort eller have et særskilt lånerkort. Du vælger også selv din pinkode.

Er du under 15 år skal dine forældre/værge udfylde og underskrive en indmeldelsesblanket. laanerindmeldelse_for_boern.pdf

Med kort og pinkode får du adgang til en verden af muligheder

Nu kan du selv søge og reservere i biblioteksbasen samt låne og aflevere på bibliotekets selvbetjeningsautomater.

Vi har et dejligt stort udvalg af alt hvad hjertet kan begære af romaner, fagbøger, tidsskrifter, lydbøger, tegneserier, film, spil og musik. Via Min side kan du se dine bestillinger, forny dine lån, rette dine låneroplysninger og meget andet.

Du har også adgang til film, musik, ebøger, netlydbøger, ordbøger, artikler, udenlandske aviser, online teoriprøver og vidensbaser. Se udvalget af online tilgængelige tilbud under Netmedier. Hvor det er påkrævet logger du på med cpr.nr/lånerkortnr. og pinkoden du selv har valgt.

Bliv klogere eller få en på "opleveren"

Halsnæs Bibliotekerne arrangerer en masse spændende arrangementer, workshops og foredrag. Og det er ikke kun for de voksne. Især børneteater er meget populært, så det gælder om at holde sig til når billetsalget starter.

Bibliotekets program udkommer to gange om året, forårsprogrammet i januar og efterårsprogrammet i august. Både arrangementer og undervisning kan du se under Det sker. Her vil du også opdage at vi lægger hus til både strikkecafé, slægtsforskningscafé og lekticafé.