Faciliteter

Internet, kopimaskine, spillekonsoller, lokaleudlån og handicapadgang

Lån af pc'er, scanner og trådløst netværk
Bibliotekerne i Frederiksværk og Hundested stiller pc'er gratis til rådighed for brug på biblioteket. I perioder med rift om pladserne ved pc'erne, kan der være tidsbegrænsning på hvor længe man må sidde der ad gangen.

Bibliotekets pc'er er grundlæggende "gør-det-selv"-arbejdspladser. Men har du problemer vil personalet forsøge at hjælpe, så vidt det er muligt.

Du må gerne bruge dit eget medbragte usb-stik og der er gratis adgang til scanner på begge biblioteker.

Internet
Du kan gratis bruge vores trådløse netværk på begge biblioteker. Spørg personalet efter koden til at logge på.

Kopi og print
På bibliotekerne kan du tage kopier i sort/hvid og farve, og du kan printe ud fra vores pc'er, din bærbare eller smartphone med det smarte system Princh.

Priser kopi/print sort/hvid farver
A4 2 kr 2 kr
A3 4 kr 4 kr

Playstation i Hundested

Playstation og Ipad
Du kan spille PS3 og PS4 spil på Frederiksværk Bibliotek samt PS4 på Hundested Bibliotek. Bemærk at dette kan du kun i den betjente åbningstid.

Det er gratis at spille, men man skal lægge sit sundhedskort eller lånerkort som pant mens man spiller.

Du kan booke en konsol for en time af gangen.

Hvis du vil spille et spil der er PEGImærket over din egen alder skal du have tilladelse af dine forældre til at låne spillet.

Der er en Ipad i børnebiblioteket i både Frederiksværk og Hundested. Vi har downloaded nogle af de populære spil/apps som du kan prøve.

KidSmart

Lokaleudlån
Det er muligt at låne lokaler til kultur- og fritidsformål i Halsnæs Medborgerhus, Nørregade 61 i Hundested. Læs her hvordan

Byrådssalen Hundested Bibliotek