Hvad sker der på Bibliotekerne i foråret?

09.01.19
Kom ind og få en god oplevelse

Vi har sammensat en bred vifte af foredrag, teater og meget andet til dig.

Du kan se alle tilbudene her på hjemmesiden, eller hente en flyer på bibliotekerne. Vi glæder os til at se dig.

Du kan blandt andet opleve:

Tag på Rævejagt med Peddersen og Findus. Væbnet med guitarer og billigt legetøj, kaster kammeraterne Niclas og Morten sig ind i Peddersen og Findus' kamp: At få ræven til at holde sig fra deres skræmte høns. Uden våben

Ny borger i Halsnæs Kommune? Bibliotekerne inviterer til introaften. Der vil være fællesspisning, fællessang og selvfølgelig en introduktion til hvad du kan bruge bibliotekerne og medborgerhuset til.

Tag til børnekoncert. Vi tager på en tidsrejse tilbage i tiden, til dengang underholdning var musik og historier omkring et ildsted om aftenen og fortæller bl.a. om trolde og ellefolk.

Kom og vær med, når Ida Auken og Tarek Ziad Hussein tager favntag med identitetsdebatten (eller danskhedsdebatten som den hedder i folkemunde). Kom og få de to debattørers bud på en diskussion, som mest af alt kan betragtes som en ”never ending story”, men som altid er vedkommende og vigtig.

Hør et foredrag, med jagerpilot Thomas ”MET” Kristensen, der viser en side af en jagerpilots arbejde, som man sjældent får indblik i, og giver et billede af de udfordringer de står overfor som piloter i flyvevåbenet.