Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
60 Kr
Lokalitet
Danmark
Target
For voksne
-nothing-
For voksne

UDSOLGT - Det ensomme hjerte – en usædvanlig fortælling om krigen i Europa, set gennem et følsomt og musikalsk menneske.

27.11.18
I bogen "Det ensomme hjerte" udfolder Tom Buk-Swienty en usædvanlig fortælling om den tyske soldat Hans Horn, der oplevede krigens rædsler på tætteste hold.

Tag denne aften med Tom Buk-Swienty på en dramatisk rejse igennem Det Tredje Rige, og hør fortællingen om den unge tysker Hans Horn, der voksede op i mellemkrigsårene og under 2. Verdenskrig blev hvirvlet ind i Tysklands vanvittige krig, og som – da rædslerne endelig var ovre – emigrerede til Danmark, hvor han blev praktiserende læge til sin død i 1989.

 Da han døde, efterlod han sig et kolossalt, gennemillustreret erindringsværk på over 5.000 sider. Det er dette helt enestående, dokumentariske materiale, der nu via Hans Horns børn, har fundet vej til Tom Buk-Swienty.

Vær med på en aften, hvor tilhørerne bliver lukket inden for i Hans Horns liv og levned, og oplev – foruden en levende fortælling – en række makabre og fængslende illustrationer, der skildrer Hans Horns opvækst og oplevelser under krigen.