Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Gøgereden
Target
For voksne
For voksne

HALSNÆS:DOX er landet

21.02.24
Kom med til en helt særlig forpremiere på den anmelderroste dokumentarfilm 'Før stormen’, når vi fejrer offentliggørelsen af det fulde program for CPH:DOX 2024 den 21. februar kl. 19.00

'Før stormen’ giver publikum et hjertevarmt og sjældent indblik i livet for de 27 beboere på vadehavsøen Mandø og deres kamp mod klimaforandringer og affolkning. Den 21. februar inviterer vi til forpremiere på Frederiksværk Bibliotek, da vi i år er en del af CPH:DOX.

‘Før stormen’ er en respektfuld skildring af et særegent samfund, der skaber en akut bevidsthed om de udfordringer Mandø og andre øer står over for. I et forsøg på at bevare øens unikke kultur og historie holder beboerne stædigt fast i deres identitet trods frygten for, at deres hjem snart kan blive et minde.

Efter visningen danner filmen ramme for en samtale om fremtiden for de danske småøer, der vil blive livestreamet til Frederiksværk Bibliotek, hvor alle i publikum får mulighed for at byde ind med spørgsmål, idéer og erfaringer. I panelet sidder bla. Jesper Theilgaard.

Når festivallen løber af staben i uge 11-12 kan du opleve filmene på Frederiksværk Bibliotek, i Gjethuset samt i Hundested Kino.