Lån et bibliotek

Sådan får du overskud som mor og kvinde fra drænende til opladende HVERdag

28.05.19
Få inspiration denne aften.

Vi kender allesammen en småbørnsmor, der er udbrændt og (ærlig talt) drømmer om ferie fra sit eget liv. Vi ved at når "mor er glad påvirker hun hele familien, men når mor er sur, påvirker hun desværre også hele familien". Det vil Rikke meget gerne være med til at ændre, og hun vil elske at inspirere til en hverdag, der er ligeså rar som søndagen. Der er trods alt flest hverdage, så hvorfor ikke give dem livskvalitet også.

Rikke er selv mor til to børn på 2 og 6 år, og hun kender alt til hverdagen, der er fyldt med madpakker, vasketøj, legeaftaler, indkøb, madlavning, oprydning, putning etc. Men Rikke har om nogen sat sig for at børn ikke skal være en feststopper. Det kan du også - det er nemlig et valg, man tager. Kom og hør Rikke fortælle passioneret og ærligt om sin historie, hvor hun er gået fra at have en drænende hverdag til en opladende.

Der vil blive mulighed for at stille spørgsmål.

Ingen tilmeldning - man møder bare op.

Arrangementet er gratis