Læstedysten

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 13:00
Pris
0 Kr
Lokalitet
Danmark
Target
For børn
For børn

#Læsedysten

06.10.17
Læs som en gal i oktober og bliv den mest læsende familie i Halsnæs.

I #Læsedysten konkurrerer familier med hinanden om at læse flest sider i løbet af en måned. Konkurrencen er for familier med børn i alle aldre, både de, der kan læse, de der lige ved at knække læsekoden og de, der endnu ikke har lært at læse.

Alt tæller med, også højtlæsning og billedbøger.

Tilmeld jer senest fredag d. 6. oktober, kom ned på biblioteket, bliv tilmeldt og hent en goodiebag, læs som en gal i 4 uger, og vær med til at dyste om at blive en af de mest læsende familier i Halsnæs.

Hver fredag indsender familierne deres læseark på mail senest kl. 12.00, og herefter kan man se på læsebarometeret på bibliotekets hjemmeside, hvilke 5 familier, der fører konkurrencen . Den sidste uge af #læsedysten, fra d. 27. oktober til d. 4. november holdes stillingen hemmelig. 

Vi stiller flotte præmier på højkant, og holder et brag af en præmieoverrækkelse på Frederiksværk Bibliotek lørdag d. 4. november kl. 11-13, hvor I kan møde forfatteren Mette Finderup, der kommer og offentliggører vinderne af 1. 2. og 3. pladsen. Vi har også medaljer til den mest læsende dreng og mest læsende pige, mest læsende mor og mest læsende far.