Biblioteksklubben

Bliv en del af bibliotekets netværk

Biblioteksklubben er for alle borgere i Halsnæs Kommune og omegn i alderen 0–100 år.

Biblioteksklubben har som formål at give medlemmerne en række tilbud og fordele samt danne et netværk, hvor man kan mødes med andre af bibliotekernes brugere.

Som medlem af Biblioteksklubben, får du klubbens nyhedsbrev direkte i din mailboks, på den måde er du altid opdateret på bibliotekernes tilbud og arrangementer og du får samtidig spændende nyheder fra vores samarbejdspartnere.

Få det hele på mail – bliv medlem af klubben

Du skal have en e-mailadresse, da alle informationer, tilbud og nyheder annonceres pr. mail. Det er gratis at være medlem af klubben, og du kan til enhver tid melde dig ud igen.

Oplys navn, adresse og e-mailadresse til biblioteksklubben@halsnaes.dk, så sender vi dig et medlemskort og en velkomstfolder.

Som klubmedlem får du...

Medlemsfordele på bibliotekerne:

• Rabat på de fleste af Halsnæs Bibliotekernes arrangementer
  • Du modtager en e-mail om alle bibliotekernes arrangementer og events
  • Du indgår i et netværk med andre brugere
  • Du bliver inviteret til eksklusive arrangementer som er forbeholdt biblioteksklubbens medlemmer

Medlemsfordele hos biblioteksklubbens samarbejdspartnere:

• 10% rabat på ikke nedsatte varer hos Skjold Burne, Frederiksværk
  • Særlige foredrag og omvisninger på Industrimuseet / Knud Rasmussens Hus
  • 10% rabat på regningen. Højst 4 personer. Charlies Cafe & Steakhouse, Frederiksværk
  • 10% rabat på ikke nedsatte varer hos Blomster Cafeen Aps, Frederiksværk
  • Plukning af bryn i forbindelse med klip osv. hos Salon Staal, Frederiksværk
  • 10% rabat på ikke nedsatte varer hos Bella Lingeri, Frederiksværk
  • 10% rabat på strikkepinde og tilbehør. Det lille strikkeri. Hundested
  • 10% på regningen. 4 personer. 5% pr. person. Bellona Restaurante & Pizzaria. Hundested

Husk at medbringe Biblioteksklubkortet ved benyttelse af rabatter og tilbud!