Søgning

Sådan søger du i bibliotekets materialer og på bibliotekets hjemmeside.

På forsiden ligger søgefeltet altid udfoldet.

For andre sider ligger det ved at klikke på "søg" i øverste højre hjørne.

Når du skriver i søgefeltet, får du løbende forslag til stavemåden, navne samt titler m.m

Når du har klikket på "søg" eller trykket på retur tasten på dit tastatur, kommer du ind i et nyt billed hvor søgereultaterne står.

I skærmens venstre side har du mulighed for at gøre din søgning mere præcis ved at vælge materialetype, kilde, forfatter, emne eller andet.

Når du har fundet det materiale du ønsker, vil der nederst i "kassen" står "tilgængelig" samt materialetype ( ved grøn pil) og/eller "reserveringskø", hvis materialet ikke er hjemme (orange pil) og dette materiale kan så reserveres, se her hvordan.

For at se på hvilket bibliotek titlen/materialet er hjemme, klik på titlen eller materialetypen.

I næste billed, vælger du den rigtige materialetype, ved titlen.

Lidt nede på denne nye side, finder du flere valgmuligheder. For at se hvor materialet er hjemme klikkes på "se alle eksemplarer".

Herinden vil du så kunne se på hvilket bibliotek du kan finde titlen/materialet hjemme.