Sådan fornyer du

Du kan ikke forny alt:
  • Hvis dine lån er reserveret af en anden låner, kan du ikke forny.
  •  "Kvikbøger/14 dages lån" kan aldrig fornyes.
  • Materialer som vi har skaffet hjem til dig fra andre Biblioteker, altså materialer som ikke kommer fra Frederikværk eller Hundested Bibliotek, kan du ikke selv fornye via vores hjemmeside eller sms. Du skal ringe til os på tlf: 47 78 41 00 eller mail: bibliotek@halsnaes.dk,  for at få materialet fornyet.

Du har mulighed for at fornye dine materialer 3 gange ialt, herefter skal de afleveres.

Bemærk at materialerne vil står med denne tekst:

Bemærk dog at det måske er muligt at forny, du kan dog bare ikke forny, før der er 7 dage til at du skal aflevere

Det er muligt, at fornye materialer selvom afleveringsfristen er overskredet. Reglerne om for sent afleveret gælder også når du fornyer for sent.

Sådan fornyer du dine lån:

• Log ind med dit personnummer/lånernummer samt pinkodeLogin

• Vælg "Min side" i øverste højre hjørne

vælg min side

• Vælg Lån, reserveringer og mellemværende eller "bjælken" under Lånerstatus hvor antallet af dine lån står

Vælg lån -

Hvis du har klikket på "Lån, reserveringer og mellemværende", vælg da herefter "Lån"

• Dine lån er delt op i hvornår de skal afleveres
  • Ved at sætte et hak i den lille kasse i den grønne bjælke fornyer du alle de lån som har den samme afleveringsfrist (orange pil)
  • Du kan udvælge enkelte titler, ved sammen hak i den lille kasse, udfra hver titel (grønne pile)
  • Den øverste grønne kasse (sort pil),  vil vise hvor mange materialer du vælger at forny.

vælg antal fornyelser

• Når du har valgt de materialer du vil forny, står antallet nu i kassen.
  • Du skal herefter trykke på kassen, for at bekræfte fornyelsen.

antal valgte fornyelser

• Hvis fornyelsen er gået igennem, kommer der en ny stor bjælken øverst, hvor de lån, der kunne fornyes vil stå med titel.

Du skal være opmærksom på at de titler som ikke kunne fornyes, altid vil stå som billed herunder, i dine lån. Du får altså ikke en seperat besked om hvilke titler der ikke kunne fornyes, du er nødt til at tjekke efter.

Du kan holde øje, med antallet af lån mod antallet af fornyelser.

I din lånerstatus står det samlet antal lån

Når du har valgt de titler der skal fornyes, vil der i den lille grønne boks, stå antallet af de materialer der kan fornyes og i dette tilfælde, er der altså 2 titler som ikke kan fornyes.