eReolen

E-bøger og netlydbøger for voksne og børn

Læs mere om eReolen

Icon Description

Om eReolen:

eReolen er bibliotekets e-bøger og lydbøger, som du kan læse/lytte til på din tablet, smartphone eller PC og Mac – lige når det passer dig.

Målgruppe:

For børn og voksne

 

Hvad kan jeg bruge eReolen til?

Hvis du kan lide at lytte eller læse bøger på din smartphone, tablet, pc. Velegnet hvis du er pendler eller gør rent  og gerne vil lytte til en lydbog. Du kan downloade e-bøger og tage med på ferien. Du kan finde romaner, fagbøger og børne- og ungdomsbøger. 

 

Jeg har lige meldt mig ind, hvorfor virker det ikke?

Når du melder dig ind på vores hjemmeside med NemId, kan du først forvente at eReolen.dk virker efter 24 timer. Så hvis det ikke virker første gang du forsøger at logge på eReolen.dk, så vent og se om det ikke virker senere.

Du kan max. låne 5 ebøger og 5 netlydbøger i samme låneperiode (30 dage). Det kan ske at bibliotekets samlede månedskvote for lån er opbrugt sidst på måneden. I så tilfælde må du vente med at kunne låne til det bliver den 1. i næste måned.

eReolens "blå titler" kan du altid låne - også selvom kvoten er opbrugt - du kan læse mere om dem her:

Bøger du altid kan låne på eReolen

Bemærk at du skal være bosiddende i Halsnæs Kommune for at benytte eReolen.dk. Hvis du kommer fra en anden kommune, kan du godt bruge eReolen.dk, du skal blot benytte din hjemkommunes bibliotek til at logge på med.