Børnebiffen

Se fortryllende film som er skræddersyet til de 3 til 7 årige

Læs mere om Børnebiffen

Icon Description

Børnebiffen.dk byder på et spændende filmunivers, hvor de yngste kan møde kendte og elskede karakterer som Cirkeline, Orla Frøsnapper, Lili, Vitello og Hunden Ib, men også fx Ronja på fem år, der har en far, som er soldat, og drengen Wili, der har Downs syndrom.

Kvaliteten er i højsædet

Indholdet er nøje udvalgt over en årrække af Det Danske Filminstitut og rummer en række forskellige stilarter, udtryk og fortællinger. Ligesom der er lagt vægt på, at den kulturelle mangfoldighed er i centrum. Filmene kommer fra Danmark og mange andre lande, som fx Tyskland, Sverige, Slovakiet, Frankrig, Spanien, Australien og Sydkorea.

Stort udvalg og let at bruge

På Børnebiffen.dk er der næsten 400 titler, og og der vil løbende blive tilføjet nye film. Ligesom på Filmstriben får du adgang til at se filmene med dit bibliotekslogin. Der er ingen begrænsninger på, hvor mange film man kan se, så I kan bare slå jer løs. Der er fyldt med flotte og stemningsfulde billeder fra de mange spændende film, og siden er enkel for børnene at klikke rundt på – alene eller sammen med en voksen.

Sådan får du adgang

Du logger ind på Børnebiffen.dk ved at trykke på hængelåsen i øverste højre hjørne. Vælg dit lokale bibliotek, indtast CPR- eller lånernummer og tilhørende pinkode. Tryk på Log ind.

For at se film på Børnebiffen.dk skal du være oprettet som bruger på biblioteket i den kommune du bor i.

Hvis du ikke er oprettet som bruger på dit bibliotek, skal du på login-siden vælge “Ny bruger?”. Herefter kan du oprette dig som biblioteksbruger.

Det tekniske

Børnebiffen.dk er udviklet til at kunne afspille film i en browser på de fleste computere, smartphones og tablets.

Desuden understøttes Chromecast fra PC, Mac og Android samt AirPlay fra Mac, iPhone og iPad til Apple TV og Smart TV.