pletskud - de bedste nye bøger for voksne

Pletskud

10.04.18
Bodil køber både skønlitteratur og faglitteratur for voksne - her har du et udpluk af ugens højdepunkter

Åndernes labyrint af Carlos Ruiz Zafón

Daniel Sempere forsøger at opklare sin mors mystiske død. 4.bind af den saga om "De glemte Bøgers Kirkegård" som Carlos Ruiz Zafón har beskrevet i Vindens skygge, Englens spil og Himlens fange. Magisk realisme og dyster spansk familesaga for alle, der elsker at dykke ned i storslået litteratur.

Webers største hits: 120 opskrifter til alle grilltyper

Weber er synonymt med grill. I denne omfangsrige grill-kogebog, har de samlet Webers største (grill)hits. Bogen indledes med suveræne grilltips og gode råd, samt eksperttips til at komme i gang med at grille. Opskrifterne er fordelt på forretter, okse & lam, svinekød, fjerkræ, fisk & skaldyr, tilbehør samt desserter. Bagest i bogen er der basisopskrifter, grillguider, et omfangsrigt alfabetisk register samt en oversigt over festmenuer.

Rosernes torne af Stephen King og Owen King

Stephen King har sammen med sin søn Owen skrevet en murstensroman om, hvad der sker i en lille by, hvor kvinderne pludselig lægger sig til at sove uden at vågne igen. De sovende kvinder beskyttes af pupper, som desværre også er brandfarlige. Men hvis de vækkes, går de amok i en blodrus. Efterhånden som kvinderne forsvinder, falder samfundet fra hinanden, så da det rygtes at der i kvindefængslet er en kvinde ved navn Eve, der vågner igen efter at have sovet, griber en række lokale mænd til våben.

 

Se vores nyeste romaner og fagbøger her >>

Materialer