Pletskud spil
Pletskud spil

Pletskud

09.11.18
Bibliotekets praktikant Daniel har anbefalet tre computerspil, som bliver denne uges ekstraordinære Pletskud!

FIFA 19  – EA SPORTS
Traditionen tro udgiver EA SPORTS et nyt FIFA-spil hvert år. I 2019-udgaven er der kommet mange nye ting; bl.a. et nyt game mode, som hedder ’House rules’. I det nye game mode kan du selv vælge regler – eller ingen regler. Desuden har EA SPORTS tilføjet nyt til straffesparkskonkurrencen, nemlig ABBA-systemet. Der er også tilføjet utroligt mange andre fede features!

Halsnæs bibliotekerne har spillet til både PlayStation 4 og Nintendo Switch. Du kan spille FIFA 19 på bibliotekerne og spillet er indkøbt til udlån og kommer snart.

Fortnite - Epic Games
Fortnite blev udgivet tilbage i 2017 og er et gratis onlinespil. Alligevel er Fortnite verdens mest populære computerspil lige nu. Spillet er kendt for dets spilform, hvor 100 spillere kæmper til døden indtil sidst overlevende. Det vil sige, at Fortnite er et Battle Royale spil – last man standing wins. Men det, der gør Fortnite unikt, er, at man kan bygge. Man kan eksempelvis bygge en væg, en trappe eller en lille pyramide. Det gør det både sjovere og lettere at få beskyttelse og kræver skud at tage ned. Man kan bygge af tre forskellige materialer: træ, mursten og metal. Træ kommer hurtigst op på fuld HP (hit points/health points), mursten næsthurtigst og metal langsomst.

Spillet findes online her >>

PUBG (PlayerUnknown's Battlegrounds) - Bluehole Studio
Ligesom Fortnite er PUBG et Battle Royale-spil som koster 30$. PUBG kom ud før Fortnite og var på det tidspunkt, det spil folk spillede mest. PUBG og Fortnite blev derfor hurtigt konkurrenter, men Fortnite endte med at blive meget mere succesfuldt. Mange spiller dog stadig PUBG i dag.

Spillet findes online her, men det er ikke gratis >>

Materialer