opdatering af hjemmeside

Systemopdateringer

30.11.17
Der er pt. problemer med at forny via tablet og mobiladgang - Vi arbejder stadig på at rette hjemmesiden til, og kendte fejl og mangler forbedres løbende i nye opdateringer

Der er med den nye version opstået et midlertidigt problem, hvor forny-funktionen via tablet og mobiladgang desværre ikke virker optimal. Ligeså med visning af nogle af menuerne. Det bliver hurtigst muligt rettet.
Vi kan ved test på iPad godt forny - hvis der klikkes på pilen til højre i feltet "Min konto".
Herefter åbnes kontoen helt op. Her kan fornys som vanligt ved at afhakke de materialer, der ønskes fornyet, og klikke på "forny valgte".
På mobil er det lykkedes at forny på samme måde - hvis mobilen vendes på den lange led.

FORNYELSER
Du kan først forny dine lån når der er mindre end 7 dage til de skal afleveres.
Prøver du at forny det tidligere for du besked om at "materialet ikke kan fornyes".

Når et lån fornyes, flyttes det automatisk nedad rækken i dine andre lån.
Så står dine lån i rækkefølge efter afleveringsdato, hvor de ældste står øverst, da de skal afleveres først.
Er du i tvivl om lånet er blevet fornyet, så kontroller afleveringsdatoen.
Vær opmærksom på, at fx. DVD'er har kortere lånetid og ryger derfor ikke helt ned i bunden, hvis du også har lånt bøger.

Hvis du fornyr et overskredent lån, "forsvinder" det herfra, idet det bliver fornyet. Herefter ses lånet i "dine lån".

Når materialer ikke kan fornys, mangler "firkanten" til at sætte flueben ved de materialer, der ønskes fornyet.
Nogle lånere savner denne firkant, men den har ingen funktion, når man ikke kan forny materialet.
Det er således ikke en fejl, men tænkt som en hjælp.

LÅNERSTATUS
Listen over dine lån kaldet 'lån" og dine "overskredne lån", står på hver sin liste.
Dine materialer skal altså fornys på hver sin liste. Hvis du kan forny et overskredent lån, lægges det automatisk over i listen lån, når det er fornyet.

Problem med visning af "fjernlån" i lån:
Det er en kendt fejl, at der vises forkert forsidebillede, forfattter og materialetype ved materialer udlånt fra biblioteker udenfor kommunen (f.eks. Statsbiblioteket).
Vores leverandør arbejder på sagen, og den bliver rettet i en kommende opdatering.

Vær opmærksom på, at lån først kan ses i Lånerstatus efter 24 timer.

MIN SIDE - GENVEJSMENU
Hvis du vil tjekke din lånerstatus på din iPad, så skal du holde din iPad lodret/stående og ikke vandret/liggende. Ellers er det ikke alle genvejslink der virker.

AJAX HTTP FEJL VED SØGNING
Denne fejl opleves på iPhones og iPads. Dog ikke ved hver søgning. Fejlen bliver rettet med den kommende opdatering.