Nye oplevelser på Bibliotekerne

08.01.20
Kig ind for at se vores tilbud

Vinteren og foråret står i naturens tegn. Vi har knyttet en stor del af vores arrangement på DR's naturtema for 2020.

Du kan blandt andet opleve:

 Et inspirerende foredrag med Signe Wenneberg om fremtidens haver

Signe Wenneberg regnes for at være en af Danmarks fremmeste bæredygtighedseksperter. Hun skaber opmærksomhed om bæredygtighed gennem sit virke som forfatter, foredragsholder, bestyrelsesmedlem og journalist.

”Vi må igen skabe forbindelse til jorden. Vi må igen behandle jorden ordentligt. Vi må igen lære kommende generationer, at gøre det mest meningsfulde, man kan gøre i verden (ud over at sprede venlighed) nemlig at dyrke mad.”

Kom og hør hvordan du kan gøre det på den bedste og smarteste måde, med brugbare og inspirerende råd.

Læs mere og book billet her

Vild natur i haven

Foredrag med Biolog og forfatter Ditte Lisbjerg.

Sommerfugle og vilde bier forsvinder fra den danske natur. Nyheden var en mavepuster for mange, og blev anledning til overvejelser om hvad man selv kan gøre for at hjælpe insekterne – og i den sammenhæng er haven et oplagt sted for en indsats.

Biolog og forfatter Ditte Lisbjerg har haft en vild have, siden hun for 15 år siden overtog et sommerhus i Halsnæs med 1600 m2 have til.

Med udgangspunkt i bogen: Vilde Haver – 7 tiltag der giver mere natur i haven anvises syv helt konkrete små tiltag, som er lige til at gå i gang med – hvad enten man har en stor have, et lille frimærke eller en altankasse.

Læs mere og book billet her

Joans Ugler

Joan fra Ugleriget kommer og fortæller en masse om ugler.

Hvor de bor, hvad spiser en ugle, øjne, hørelse og om alle uglens helt specielle super kræfter. Dernæst vil det være muligt at komme helt tæt på uglerne og har du lyst kan du selv få lov at holde dem.

Foredraget er for børn og børnefamilier

Læs mere og book billet her

"Den lykkelige bonde"

Olsen Teater spiller "Den lykkelige bonde"

Frit efter et rumænsk folkeeventyr. I udkanten af landsbyen, der hvor køerne slippes løs på marken, boede en bonde, Stan Bolevan, med sin kone. Han var altid lykkelig, men hun var trist dagen lang. En dag skete der noget uventet, og var det ikke sket, var dette aldrig blevet fortalt.

Der er 2 forestillinger:

  • Én for børn mellem 3 - 6 år - læs mere her
  • Én for børn mellem 6 - 9 år - læs mere her

 

For at se en oversigt over alle vores arrangementer - klik her

Materialer