Ny læseklub for unge

30.08.21
Skal du være med?

Kan du svare ja til ét eller flere af disse spørgsmål:

  • Kan du lide at læse? 
  • Har du oplevet at læse en fantastisk bog, for derefter at savne at tale med nogen om den?     
  • Kunne du tænke dig at være med i et fællesskab med andre læseglade unge?

Hvis ja, så skal du da være med i bibliotekets læseklub for unge, hvor vi mødes og taler om bøger, karakterer, film, tv-serier og alt muligt andet. Det er for alle fra 14-17 år. 

Vi holder opstartsmøde for alle, der har lyst til at være med. Kom alene eller tag en ven med under armen. Det er helt afslappet, og man skal ikke have læst eller forberedt noget.

Vi skal bare hygge, snakke og drikke varm kakao sammen, og tale om bøger vi måske har læst eller gerne vil læse. Det hele foregår i vores læserum, Glasklokken, på Frederiksværk Bibliotek.

Vi holder opstartsmøde torsdag den 23. september kl. 16-17 - du kan tilmelde dig her eller sende en sms til Betina på 23804671.

Hvis du ikke kan komme til opstartsmødet, er du altid velkommen til at komme forbi til vores andre møder. Vi mødes den første torsdag i måneden fra 16.00 til 17.00. 

Er du blevet lidt nysgerrig, men har stadig spørgsmål? Så skal du endelig bare kontakte børne- og ungdomsbibliotekar Betina på bevij@halsnaes.dk eller på telefonnummer 23804671

Materialer