Novellekonkurrence for unge

26.06.18
Er du mellem 15-20 år og har du skrivekløe? Så skriv en novelle, få den læst og udgivet af bibliotekerne - og vind præmier.

I forbindelse med Halsnæs Bogfest den 20. oktober har Halsnæs Bibliotekerne udskrevet en novellekonkurrence for unge mellem 15-20. Vil du være med? Så læs mere her.

Brush-up kursus
Vi vil meget gerne bakke op om den store skrivelyst, der er derude. Det gør vi blandt andet med fri adgang til en inspirerende skriveworkshop af højt fagligt niveau i samarbejde med en anerkendt forfatter. Datoen for skriveworkshoppen bliver annonceret her på hjemmesiden.

Selve skriveperioden starter i august og løber til d. 10. oktober.

Tema
Novellerne skal ikke forholde sig til noget bestemt tema. Vi vil gerne se noveller, der udspringer af noget den unge har på hjertet - en god historie skrevet frit fra hjertet.

Kommer der rigtig mange noveller ind, er det hensigten at udgive dem i bogform evt. i samarbejde med et lokalt forlag. Ellers bliver de publicerede på bibliotekets hjemmeside - selvfølgelig med forudgående samtykke fra den unge.

Der står flotte præmier på højkant:

1. præmie: Gavekort til et mini-kursus på Forfatterskolen
2. præmie: 2 billetter til et selvvalgt arrangement i Gjethuset
3. præmie: 2 biografbilletter til Kosmorama

Vinderne får direkte besked. Præmierne overrækkes på Bogfesten lørdag den 20.10. 2018

JURY til bedømmelse af de indkomne noveller:
Biblioteksleder Lene Jakobsen
Forfatter Lotte Hammer
Boghandler Leif E. Kristensen

Konkurrenceregler
Alle mellem 15-20 år kan deltage.
Brug skrifttype Times New Roman str. 12 og halvanden linjeafstand.
Gem filen som Word-dokument med novellens navn.
Anfør navn, adresse, mailadresse og telefonnummer.

Deadline
Indsend din novelle senest den 10. oktober 2018 til ruaf@halsnaes.dk

Har du spørgsmål?
Er der noget, du vil spørge om vedr. novellekonkurrencen kontakt:
Rubina Afzal, e-mail: ruaf@halsnaes.dk