Mulighed for at afhente reserveret materialer og aflevere

27.01.21
Bibliotekerne er lukket frem til d. 5. april. Du har i denne perioden mulighed for at afhente reserveret materialer samt at aflevere.

Reservering

Når du vil låne bøger og andre materialer, skal du reservere dem på vores hjemmeside, app eller over telefonen. Du kan først afhente dine reserverede materialer, når du har fået besked via mail eller sms om, at de er klar til afhentning.

Afhentning

Når du får besked fra os om, at dine materialer er klar til afhentning, skal du afhente dem på det bibliotek, du har bestilt materialerne til. Her skal du selv finde reserveringerne på hylden og låne dem på selvbetjeningsautomaterne.

Aflevering og gebyr

Du kan aflevere dine lånte materiale i åbningstiden eller via vores bogindkast. Der bliver ikke opkrævet gebyr, så længe bibliotekerne er lukket (medmindre der er tale om et udstående fra før nedlukningen d. 8. december 2020).

Når bibliotekerne åbner får du 7 dage til at aflevere dine lånte materialer, uden at få gebyr, selvom de har overskredet sidste afleveringsdag i nedlukningsperioden.

Efter de 7 dage, vil vi tilskrive gebyr på samme måde som vi plejer.

Hvis du har brug for hjælp.

Kan du ringe til os i åbningstiden på telefon:

• Frederiksværk 47 78 41 00
  • Hundested 47 93 80 70

Du kan også skrive en mail til os på bibliotek@halsnaes.dk

Tiderne er:

• Mandag: 10:00-13:00
  • Tirsdag: 14:00-18:00
  • Torsdag: 10:00-13:00

På Biblioteket kan du:

• Afhente dine reservationer fra reservationshylden og låne dem på selvbetjeningsautomaterne
  • Aflevere dine lånte materialer på selvbetjeningsautomaterne
  • Aflevere dine lånte materialer via vores bogindkast

Hjemmefra kan du:

• Låne digitale materialer fra fx eReolen og Filmstriben m.m.
  • Reservere fysiske materialer via bibliotekets hjemmeside og app
  • Bestille fysiske materialer hjem fra andre biblioteker via Bibliotek.dk
  • Få telefonisk betjening

På Biblioteket kan du ikke:

• Tage ophold og selv finde bøger på reolerne
  • Læse dagens avis
  • Bruge vores publikums-pc’er
  • Printe og kopiere
  • Få personlig betjening

HUSK!

Det er stadig vigtigt, at du husker at bruge mundbind, husker at spritte hænder samt holder god afstand til andre, når du besøger bibliotekerne.