Jakob Martin Strids KÆMPE STORE PÆRE kommer på besøg på Frederiksværk Bibliotek!

01.02.18
I vinterferien kan børn og barnlige sjæle nu opleve den kendte og populære pære live, da den er på turné i Dannevang og altså laver et pit stop på Frederiksværk Bibliotek!

Fra den 12. februar og 14 dage frem indtager en gigantisk version af Strids kæmpe store pære Frederiksværk Bibliotek.

Strids børnebogsunivers er sjovt, humoristisk og skævt. Han har blandt andet skrevet ”Mustafas Kiosk”, ”Min mormors gebis”, ”Lillefrø” og mange flere. I bogen ”Den utrolige historie om den kæmpestore pære” møder vi Jeronimus Bjergstrøm Severin Olsen der bliver genindsat i sit retmæssige embede som Solbys borgmester til glæde for alle byens indbyggere på nær én.

I efteråret kunne man se filmen om den kæmpe store pære i biograferne, og nu indtager den virkelige pære bibliotekerne. Både børn og voksne kan kravle ind i pæren, når de besøger biblioteket og fordybe sig i hans univers af herlige historier.

(Pæren er venligst udlånt til Biblioteket af Gyldendal)