Halsnæs Kunstmuseum udstiller

26.06.18
Hundested Biblioteket juni og juli måned

Halsnæs Kunstmuseum er en forening, der arbejder på at skabe en unik samling af kunsværker, der alle har en relation til Halsnæs.

Foreningen har desværre endnu ikke et fast lokale at udstille sine billedsamling i, men der arbejdes ihærdigt på en læsning, som vil kunne give oplevelser ud over det sædvanlige.

Foreningens hjemmesiden kan du finde her

Du kan kontakt Halsnæs Kunstmuseum på halsnaeskunstmuseum@gmail.com, hvis du har spørgsmål eller vil være medlem.

Udstillingen på biblioteket er hovedsagligt værker af Evelyn Mittmann. Evelyn Mittmann blev uddannet i det kommunistiske DDR, i Dresden og Berlin. Siden 1978 har hun været bosat i Danmark. Hun har især sin styrke i stemningsbetonede akvareller af landskaber og bymotiver fra København, Berlin, Dresden og Chemnitz.

Udstillingen kan ses frem til ultimo juli.