Fokus på demens

Lær mere om dem som bliver ramt af sygdommen.

Demens er menneskeligt. Demens kan ramme dig, mig, din nabo, min tandlæge, børnenes skolelærer og damen i køen i supermarkedet.
Netop fordi demens er en folkesygdom, der kan ramme os alle, er Halsnæs Kommune gået sammen med Folkebevægelsen for et Demensvenligt Danmark for at gøre Danmark mere demensvenligt.

4 dage i uge 19 sætter vi i Halsnæs fokus på demens med en række begivenheder, der alle har demens som omdrejningspunkt

•    Mandag den 6. maj kl. 17-19 Pårørendeoplæg på Frederiksværks bibliotek
•    Tirsdag den 7. maj kl. 17-18.30 Lyttesalon på Hundested bibliotek
•    Onsdag den 8. maj kl. 13:30-15:30. Erindringsdans i Paraplyen/Frederiksværk
•    Torsdag den 9. maj kl. 13-17. Viden og inspiration for alle i Gjethuset/Frederiksværk

Vi fortæller nuancerede og smilende historier om demens, da demens nemlig kan være ligeså forskellig, som de mennesker sygdommen rammer.  Vi vil skabe oplysning og viden om demens på tværs af Halsnæs, samt inspirere til og støtte borgerskabte aktiviteter og forbindelser.

Vi håber på at se så mange som muligt.