Det sker i efteråret på Bibliotekerne

19.07.19
Vi glæder os til at byde dig velkommen på Bibliotekerne i efteråret.

Vi har prøvet at finde nogle foredrag, børneteater, litteratur fællesskaber og meget andet - som du kan deltage i.

Kig indefor på hjemmesiden eller hent en flyer på Biblioteket, så ses vi måske!

Vi byder blandt andet på:

Foredragsholder og musiker Thomas Ulrik Larsen besøger Frederiksværk Bibliotek og fortæller hele historien om Led Zeppelin samt Bob Dylan i 2 foredrag som vi kalder Bryg´n´Roll.

Vi byder på børneteater:

"Som søstre vi dele", en rabalderfarce hvor vi igennem søstrene Alice og Nelly forstørrer de menneskelige relationer. Vi udstiller hvordan vi er overfor hinanden, hvad vi tillader os og hvordan og hvornår vi siger fra. For børn mellem 4 - 10 år

"En rigtig nisse" Den rigtige nisse må med nissetryllerier og -list få Ida til at lave nissegrød og komme i julestemning. For børn mellem 3 - 8 år.

"Konen i muddergrøften" En flot historie om magt og kærlighed. En fantastisk leg med storhed og fald. For børn mellem 3 - 9 år.