Covid-19 restriktioner på Halsnæs Bibliotekerne

10.11.20
Nyeste restriktioner for færdsel på bibliotekerne - her kan du læse hvilke regler der gælder og hvilke services der pt er lukket ned

Med regeringens udmelding den 23. oktober 2020 forlænges de nuværende restriktioner, og samtidig indføres der nye og skærpede restriktioner.

Det er fra torsdag 29. oktober 2020 påkrævet at personer på 12 år og derover skal bære mundbind eller visir ved besøg på indendørs kulturinstitutioner - herunder bibliotekerne.

Kravet om brug af mundbind eller visir gælder både besøgende og personale. Kravet om brug af mundbind eller visir gælder ikke, når man sidder ned.

Lige nu kan du følgende:

• Låne og aflevere bøger og andre materialer på både Frederiksværk og Hundested Biblioteker
  • Der er åbent for ekspedition i udlånet (reservation, bestilling, betale gebyrer)
  • Læse dagens avis, så længe du sætter dig med god afstand til andre
  • Reservere materialer på bibliotekernes hjemmeside og app
  • Du kan bruge vores publikums pc'er, printe og kopiere

Hvad du IKKE kan på bibliotekerne lige nu:

Der er stadig en del ting du ikke kan på bibliotekerne.

• Mødes i større forsamlinger
  • Legetøjet er pt fjernet fra børnebiblioteket
  • Kaffemaskinen er lukket

Arrangementer

Afholdes i det omfang at de kan overholde de af myndighederne udstukne regler og retningslinjer.
Der afholdes kun siddende arrangementer med begrænset antal deltagere så kravene om afstand kan overholdes.

Åbningstiderne er fortsat reducerede

Se Halsnæs Bibliotekernes aktuelle åbningstider her >>

Udvis hensyn og hav tålmodighed

Hold afstand og følg personalets anvisninger.