Birgitta Steen udstiller på Frederiksværk Bibliotek

09.07.18
Fotograf, illustrator og kunster Birgitta Steen udstiller på Frederiksværk Bibliotek i juli måned

Birgitta Steen som bor i Torup, har hele sit liv beskæftigede sig med fortællende, tankevækkende fotos, bogillustrationer, malerier og installationer med primært styrofoam.

Birgitta har gået på kunstskoler rundt om i verden, bla Brossard Paris, Museum of fine Arts Boston, Academy of Art San Francisco, Konstfack og HKS i Stockholm.

Birgitta fortæller om, hvor inspirationen kommer fra:

"Vejret! når det regner kommer mine tårer. Når det er koldt, bliver jeg vred og irriteret. Når solen Skinner får jeg inspiration og energi. Idéerne falder bare ned hovedet uden hjælp af vejr og vind. Jeg aner ikke hvor de kommer fra"

Udstillingen kan ses i juli måned og fotografierne er ikke til salg - kun til at nyde på Biblioteket.