Bibliotekerne åbner mere op

20.04.21
Bibliotekerne åbner igen med betjent åbningstid fra torsdag d. 22. april 2021.

Du kan stadigvæk komme og hente dine reserveringer eller aflevere bøger du har lånt, uden coronapas.

Hvis du vil læse dagens avis, bruge en pc'er, printe, kopiere, græsse blandt reolerne eller få personlig betjening, skal du vise et gyldig coronapas. Husk legitimation som sygesikringsbevis, pas eller kørekort.

Åbningstiderne er:

Frederiksværk Bibliotek:

• Mandag kl. 10 – 17
  • Tirsdag kl. 10 – 17
  • Torsdag kl. 10 – 17
  • Fredag kl. 10 - 16
  • Lørdag kl. 10 - 13

Hundested Bibliotek:

• Mandag kl. 10 – 16
  • Tirsdag kl. 10 – 16
  • Torsdag kl. 10 – 16
  • Fredag kl. 10 -16

Fra lørdag d. 8. maj er der også åbent lørdage på Frederiksværk Bibliotek kl. 10 - 13.

Bemærk at der er helt lukket på alle søn- og helligdage.

Vi glæder os til at se jer igen.

Undgå gebyrer og aflevér dine gamle bibliotekslån senest den 2. maj.

Under nedlukningen har vi ikke opkrævet gebyrer for materialer, der er blevet afleveret for sent. Da vi åbner igen d. 22. april ophører denne gebyrfrihed.

Du kan altså undgå at betale gebyrer på lån, der skulle været afleveret i nedlukningsperioden, ved at aflevere dem senest den 2. maj 2021.

Fra d. 3. maj, vil vi igen tilskrive gebyr, når lånetiden er overskredet.

Hvis der er tale om et udestående fra før nedlukningen d. 8. december 2020, gælder gebyrfriheden ikke.

Husk, du kan aflevere dine materialer døgnet rundt via vores bogindkast på begge biblioteker.

HUSK!

Det er stadig vigtigt, at du husker at bruge mundbind, husker at spritte hænder samt holder god afstand til andre, når du besøger bibliotekerne.

Kravet om coronapas gælder ikke for følgende:

• Børn under 15 år.

• Personer der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en COVID-19 test.

• Personer, der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en COVID-19 test.

Du kan finde Sundhedsstyrelsens anbefalinger for, hvornår du kan være undtaget for test på deres hjemmeside: Situationer hvor du kan være undtaget for test (sst.dk)