Skifte afhentnings bibliotek samt rette interessedato for reserveringer

Du vil gerne have forlænget interessedatoen for dine reserveringer eller rettet det bibliotek du vil hente det reserveret materiale på.

Login, med lånernummer/cpr nummer og pinkode.

Vælg "Min side" i øverste højre hjørne.

vælg min side

Vælg "lån, reservinger og mellemværende" eller reserveringer.

Hvis du klikker på "Lån, reserveringer og mellemværende", vælg da Reserveringer.

Vælg hvilken reservering du vil rette - den lille boks ved titlen. Herefter vælger du "Opdatér valgte reserveringer"

Hvis det er alle dine reserveringer du vil rette på en gang, sætter du et hank i den lille boks - i den grå bjælke - ved "Reserveringer", og herefter vælger du "Opdatér valgte reservationer"

Du klikker på den lille pil ved enten bibliotek eller interesseperiode.

Du kan nu vælge Frederiksværk bibliotek, hvis du i forvejen står til Hundested bibliotek.

Du kan vælge en anden interesseperiode, end den du har i forvejen og du kan vælge 1 måned, 2 måneder, 3 måneder, 6 måneder eller 12 måneder.

Når du har valgt, klikker du så på "Opdatér reserveringer".

Luk boksen ved at klikke på det sorte kryds i øveste højre hjørne.