Strandbibliotek

Bibliotek i vandkanten

Halsnæs Bibliotekerne driver også sit eget strandbibliotek som et tilbud til både lokale og ferierende badegæster på vej på stranden.

Vi kalder det for Biblioteket i Vandkanten.Hver onsdag eftermiddag i juli måned fra klokken 13 til 16 holder bibliotekets varevogn lastet med bøger og blade på parkeringspladsen ved Trekanten i Hundested. Og ligeså om fredagen ved Liseleje strand på den store p-plads på Lisehøjvej.

Kom og se hvad vi har med af gode forslag til hvad du skal læse på stranden! Første gang ved Trekanten i Hundested bliver onsdag 4. juli og på Liseleje Strand fredag 6. juli. Projektet varer hele juli måned. Hvis vejrguderne vil kommer vi. Skulle det glippe med strandvejret en enkelt gang vil vi forsøge at komme og stable det lille strandbibliotek på benene en anden dag, når solen skinner!

Du finder Biblioteket:

I vandkanten på p-pladsen ved turistinformationen i Liseleje

fredag eftermiddag 6. - 13. – 20.- og 27. juli.

samt

På p-pladsen ved Trekanten, Skansevej i Hundested

onsdag eftermiddag  4.- 11.- 18.- og 25. juli.