Læsekreds

Har du lyst til at læse mere sammen med andre?

Hvad er en læsekreds?

Når I er flere, der gerne vil dele jeres læseoplevelser, så kan I kalde jer en læsekreds. I vælger en kontaktperson, som står for at arrangere og planlægge.

I er velkomne til at låne et lokale på Bibliotekerne. Der er også mulighed for bare at sætte sig - både på Frederiksværk eller Hundested Bibliotek.

 

Når I vil bestille bøger

Vi har udarbejdet en bestillingsseddel, som I kan hente på Biblioteket. Vi tager gerne flere kopier til jer.


På denne seddel kan I så fortælle, hvilken titel I ønsker, samt meget gerne en alternativ titel. I skriver navne og personnummer på alle medlemmer. Kontaktpersonen møder op i den betjent åbningstid på Bibliotekerne ca 14 dage før I skal bruge bogen. Vi kigger på sedlen sammen og tjekker, imens I venter, om det er muligt at skaffe den ønskede titel. BEMÆRK! Vi kan ikke love at vi kan skaffe helt nye titler, da der kan være lange reserveringskøer på dem.


Vi bestiller bøgerne til hvert enkelt medlem af læsekredsen og hvert enkelt medlem vil så få besked, når bogen er kommet hjem.


Hvert medlem modtager et afhentningsnummer og skal selv sørger for at hente bogen. Man låner bøgerne ved selvbetjeningsmaskinerne - så kan I hente i hele den selvbetjente åbningstid.

I kan låne bøgerne i 1 måned - Ønsker I derefter at forlænge lånetiden, gælder vores almindelige regler.


Bemærk! - Vi makulerer altid jeres bestillingsseddel, når bøgerne er bestilt.