Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
100 kr/90 kr for medlemmer af Biblioteksklubben
Target
For voksne
For voksne

Med bue og pil

22.10.20
Jagthistorier fortalt af Anne-Cathrine Riebnitzsky

Jagt med bue og pil er anderledes end traditionel jagt. Det er sværere, fordi jægeren helst skal ind på 20 meter af det dyr, der skal nedlægges.

I modsætning til riffeljagt, så er der ingen høje lyde forbundet med buejagt – og med buen skal man levere al kraften selv. Nærheden og stilheden giver en følelse af samhørighed med dyret og med den natur, man jager i.

“At trække buen og levere et godt skud er smukt – næsten som jeg tror en balletdanser føler et vanskeligt spring, når det lykkes.” - citat fra bogen

Bogen ”Med bue og pil” er Anne-Cathrine Riebnitzskys egne jagtoplevelser fra hendes første ture ud med buen i 2013 til i dag. Her er både de bevægende, de spændende og de virkelig nervepirrende jagtoplevelser i den danske natur. Historier, der kan læses af jægere og af alle med interesse for natur og naturoplevelser.

Dette arrangement er en del af DR temasamarbejde - Vores natur.

Køb Early bird billet senest søndag d. 20. september til 70 kr.

Dette arrangement er støttet af Statens Kunstfond.

 

Halsnæs Bibliotekerne overholder naturligvis alle gældende anvisninger fra sundhedsmyndighederrne og træffer de nødvendige foranstaltninger, for at alle brugere af husene kan føle sig trygge.

Materialer