Om dette arrangement

Tid
17:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Gøgereden
Target
For voksne
For voksne

Ligestilling for alle: Debatoplæg af psykolog Maria Wulff

08.03.24
Siden 1921 har Kvindernes Internationale Kampdag fundet sted 8. marts.

Dengang havde kvinder lige fået stemmeret, og vi er kommet utrolig langt siden. Bare ikke langt nok, for kvinder og mænd har stadig ikke de samme privilegier og pligter.

Ligestilling er for ganske almindelige mennesker, men mange oplever at løbe tør for mod, argumenter og handlemuligheder i hverdagen. Hvad skal man egentlig sige om barsel til fædre, hvis parret helst selv vil finde en løsning, uden at staten blander sig? Eller til forældregruppen i klassen, der vil holde børnefødselsdage for kun det ene køn? Og hvad skal man klage over, når man igen står i en virkelig lang kø til dametoilettet, når der tilsyneladende er frit hos herrerne? 

Det her er feminismens hverdagsbudskab fortalt gennem helt almindelige historier om helt almindelige mennesker. Hvis du er en kvinde, forælder til en pige, holder af en kvinde, har en mor eller bare godt kan lide, at tingene går retfærdigt til, er du velkommen til at få serveret svarene på patriarkatets urimelige og umulige spørgsmål på et sølvfad. Vi lover, at det hverken bliver humorforladt, artigt eller akademisk.

Det er gratis at deltage, men du skal hente billet senest 7. marts.

 

Ligestilling mellem kønnene er verdensmål 5.