Om dette arrangement

Lokalitet
Hundested Bibliotek
Danmark
Tid
17:00 - 19:00
Pris
40 Kr
Target
For børn
For børn

Ulvetimen: heltetræning

07.09.17
Denne aften skal vi i heltetræning og spise aftensmad sammen. Træningen har til hensigt at hjælpe børnene til at opdage hvor fantastiske de er hver især.

Ulvetimen er tænkt som et frikvarter i hverdagen, hvor hele familien kan komme og hygge sig med andre familier.

Der vil være heltetræning fra 17-18 og derefter bliver der serveret aftensmad så børnene er putteklar når man kommer hjem.

Denne type heltetræning koncentrerer sig om den ydre helt, fordi børn skal forholde sig til den ydre verden, som de skal lære at navigere i og begå sig i – uden at komme til skade eller miste modet. Heltetræning hjælper børn til at opdage hvor fantastiske de er og tror på at de er en rigtig helt eller heltinde. Her er plads til alle børns forskelligheder.

Gennem opmuntrende anerkendelse, ros leg og dannelsestræning bliver børnene ført gennem denne rejse, så de lander sikkert på den anden side. Heltetræneren sørger for et magisk rum – hvor børn opdager sig selv gennem vilde lege, får basisfærdigheder og et kendskab til at lære At tæmme sig selv. Der arbejdes med de fire temperamenter og tages hånd om alle typer.

Der er et begrænset antal pladser (20 deltagere) og det er først-til-mølle princippet. Der skal købes billet for alle deltagere (40 kr. per person).